Home Kultura, hudba, film Video nosiče (DVD, VHS) DVD Žár těla - Body heat 1981 RARITKA
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

DVD Žár těla - Body heat 1981 RARITKA

Moravskoslezský kraj
23. 4. 2019 - 19:00
499 Kč
Prodávající

Popis

DVD i obal v super stavu, české titulky. při platbě předem poštovné doporučeně 59 Kč, os. předání je možné v centru Ostravy; koukněte se i na další moje věci, díky!
V žáru vášně
Žiar tela
Krimi / Thriller / Drama

USA, 1981, 109 min

Režie: Lawrence Kasdan
Scénář: Lawrence Kasdan
Kamera: Richard H. Kline
Hudba: John Barry
Hrají: William Hurt, Kathleen Turner, Richard Crenna, Ted Danson, J.A. Preston, Mickey Rourke, Kim Zimmer, Jane Hallaren, Meg Kasdan, Lanna Saunders, Thom Sharp

Obsah
Advokát Ned Racine žije poklidným životem - ale jen do chvíle, kdy pozná "sirénu v bílém" (a s bohatým manželem) Matty Walkerovou. Ned brzy zjistí, že Matty je z žen, pro které jsou muži schopni i zabíjet. A přesně to také udělá. William Hurt a Kathleen Turnerová prudce vzplanou ve filmu Lawrence Kasdana Žár těla. Tento napínavý příběh plný sexu navazuje na "films noirs" čtyřicátých let, ale je nabit energií a vášní, které naplno propukly až v letech osmdesátých. Kasdanův odvážný režijní debut však už obsahuje i předivo citů, které se naplno rozvine v jeho pozdějších filmech Velké rozčarování, Náhodný turista a Grand Canyon. Pohodlně se usaďte a vychutnejte si současné klasické pojetí hříšného žánru. (krab3)

DVD Žár těla - Body heat 1981 RARITKA

Zavřít Zavřít
Prodávající
Richard Chmelař
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!