Home Kultura, hudba, film Mixážní pulty, vše pro DJ Yamaha MG16XU - analogový mixážní pult
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Yamaha MG16XU - analogový mixážní pult

Středočeský kraj
14. 8. 2018 - 11:32
7 999 Kč
Prodávající

Popis

Analogový mixážní pult se šestnácti kanály a efektovou jednotkou. K dispozici je deset kombinovaných mikrofonních Jack 6.3 mm/XLR vstupů s fantomovým napájením, další čtyři linkové stereo vstupy, 4x Aux Send výstup, Monitor Out a stereo výstup s XLR a Jack konektory, které doplňuje ještě čtveřice skupinových sběrnic. O absolutně čistý zvuk se starají mikrofonní předzesilovače D-PRE s Darlington obvodem, dostatečnou zvukovou flexibilitu nabídnou PAD a High Pass Filter přepínače u všech mono vstupů a také třípásmový ekvalizér a kompresor u mikrofonních vstupů. Efektová jednotka nabízí celkem 24 různých efektů, kromě široké nabídky reverbů a delayů lze volit i méně obvyklé úpravy zvuku. Samozřejmostí je také sluchátkový výstup pro okamžitý monitoring.
Model 16XU disponuje navíc i USB výstupem, pomocí kterého můžete připojit i iPad (model 2 a novější), součástí balení je také odkaz na stažení DAW software Cubase AI a rackový montážní kit.
S rozměry 444 x 130 x 500 milimetrů a váhou 6,8 kilogramu se jedná o bohatě vybavený mix, který díky pevnému a odolnému celokovovému šasi odolá všem koncertním a zvukařským nástrahám.
Parametry
Počet mikrofonních vstupů: 10
Počet vstupů: 16
Počet AUX: 4
Počet podskupin: 2
Inzerty: 0
Direct out: 0
EQ mikrofonních kanálů: 3 pásma s parametrem
Montáž 19": Ano
Multiefekt: Ano
Kompresor: Ano
FW: Ne
USB: Ano
Počet kanálů: 16
PC : 11.990,-

Yamaha MG16XU - analogový mixážní pult

Zavřít Zavřít
Prodávající
Adéla
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!