Home Kultura, hudba, film Kapely, hudebníci Kapela Bylo nás pět
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Kapela Bylo nás pět

Pardubický kraj
7. 2. 2017 - 12:11
Dohodou
Prodávající

Popis

Kapelu s názvem Bylo nás pět založil v roce 2001 profesionální muzikant, kapelník Tomáš Přibyl. Tato hudební skupina dnes čítá šest stálých členů a působí převážně v Pardubickém, Královéhradeckém a Středočeském kraji, včetně hlavního města Prahy.

Kapela Bylo nás pět v šestičlenném obsazení využívá k hudební produkci : bicí soupravu, klávesové nástroje, akustickou a elektrickou kytaru, trumpetu, pozoun, basovou kytaru.
Zárukou kvality je výborná zpěvačka Petra Stará.

Kapela Bylo nás pět hraje všechny žánry vhodné pro společenské akce. Zajistíme kvalitní hudební produkci pro maturitní ples, myslivecký ples, hasičský bál, ples sportovců, sraz rodáků, rybářský ples, školní ples, společenský ples, posvícenskou zábavu, pouťovou zábavu, oslavy obce a města, svatby, firemní večírky, narozeninové párty a rodinné oslavy. Vlastníme zvukovou aparaturu, zajistíme moderování a reprodukci hudby pro předtančení a vedlejší programy.

Kapela hraje k poslechu, ale především k tanci. V podání hudební skupiny Bylo nás pět můžete slyšet české i zahraniční melodie. Od evergreenů, přes popové melodie, disco, rock až po dechovky, standardní tance a country. S naší kapelou si můžete zatančit waltz, tango, valčík, slowfox, polku a pak se odvázat na disco či rockové pecky a nebo se jen tak pomalu ploužit parketem.

Kapela Bylo nás pět

Zavřít Zavřít
Prodávající
Petra Stará
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!