Home Kultura, hudba, film Kapely, hudebníci FENDER Frontman 212R
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

FENDER Frontman 212R

Liberecký kraj
27. 6. 2016 - 17:58
3 900 Kč
Prodávající

Popis

Kytarové tranzistorové kombo

FENDER FRONTMAN F212R
Bazar - použité


Aparáty Frontman nabízí nejen klasický vzhled ve stylu Blackface, ale i překvapivě kvalitní zvuk, pro který není problém ani cinkavý čistý tón, ani příjemné muzikální zkreslení. Díky dobré výbavě a velmi výhodnému poměru ceny a získané hodnoty jsou dobrou volbu pro začínající i pokročilé kytaristy.

Model F212R představuje kytarové tranzistorové kombo, jehož výkon odpovídá 100 Wattům, přičemž je osazeno dvěma 12palcovými reproduktory Fender Special Design. Aparát pochopitelně nabízí tři kanály. Jde tak pro ideální volbu do zkušebny nebo na koncertní podia.

Na ovládacím panelu hned za vstupy pro Vaši kytaru s odlišenou citlivostí naleznete ovladač hlasitosti čistého kanálu Normal Volume a poté 3pásmový ekvalizér, tedy potenciometry Bass, Middle a Treble. Pro druhý a třetí kanál jsou ovladače společné, krom 3pásmového ekvalizéru jde o Drive a Volume nastavující hlasitost a zkreslení, pro práci s tónem je zde spínač Mid Contour potlačující středové frekvence. Společným ovladačem je Reverb určující intenzitu zabudovaného efektu.

Již na předním panelu je vstup pro přiložený footswitch přepínající kanály, a konektory Pre-Out a Pwr-In, které lze použít jako efektovou smyčku či pro propojení s jiným předzesilovačem či koncovým zesilovačem.



Technické údaje
• kytarové tranzistorové kombo
• 3 kanály
• výkon: 100 W
• reproduktor: 2x 12“, Fender Special Design
• ovládání: 2x Volume, Gain, 2x Bass, 2x Middle, 2x Treble, Reverb
• spínač Mid Contour
• Pre-Out a Pwr-In (možné použít jako efektovou smyčku)
• vstup pro footswitch (součástí)

Další fotky a info zde - http://www.hudebniny-tanvald.cz/hudebni-nastroj/hudebni-bazar-780:1:1/fender-frontman-212r-12314.html

FENDER Frontman 212R

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jiří Volný
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!