Home Kultura, hudba, film Herci, kompars Seriál - Paka z Vejšky
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Seriál - Paka z Vejšky

Královéhradecký kraj
30. 12. 2020 - 18:16
Dohodou
Prodávající

Popis

Dobrý den, rádi bychom vám představili, případně i nabídli obsazení tří vedlejších rolí do připravované trilogie, Paka z Vejšky. Do našeho týmu hledáme ženu silnější postavy, která se nebojí ukázat svůj temperament. Dále muže Vietnamského původu a na konec kudrnatého muže. Všichni ve věku od 19-26 let.

Jedná se o komediální seriál, jak už sám název napovídá z prostředí vysoké školy. Seriál řeší problematiku studia dvou studentů Sávi a Erika, kteří se po maturitě přihlásí na vysokou školu v Hradci Králové. Oba si myslí, že budou jen popíjet a užívat si s děvčaty. Jenže realita je trochu jiná a začlenit se do nové společnosti a dokončit studium bude pro oba studenty značně obtížné. Erik je sice pilný a pracovitý student, ale Sáva je tak trošku kotva, která ho většinu života táhne ke dnu. Ke klukům se ještě připojí charismatická blondýnka Natalií, atraktivní šprtka Sofie a robustnější kluk z bohaté rodiny Danny Zvjagin, který je původem z Ruska. Seriál bude natáčen ve spolupráci s nejmenovanou internetovou televizí. Předběžný plánovaný začátek natáčení bude ve druhé polovině dubna 2020.

Pokud vás náš projekt zaujal, můžete mě kontaktovat prostřednictvím e-mailu film.studio@email.cz nebo prostřednictvím telefonu 607529912

Budeme se těšit na případnou spolupráci. Honorář dohodou.

Seriál - Paka z Vejšky

Zavřít Zavřít
Prodávající
Matěj Matouš
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!