Home Kultura, hudba, film Herci, kompars HLEDÁME HERCE DO JEDNÉ Z HLAVNÍCH ROLÍ! (PRODUKČNÍ TÝM)
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

HLEDÁME HERCE DO JEDNÉ Z HLAVNÍCH ROLÍ! (PRODUKČNÍ TÝM)

Ústecký kraj
10. 7. 2016 - 19:09
Dohodou
Prodávající

Popis

Dobrý den, jmenuji se Michal Navrátil a jsem amatérský režisér, který se zabývá hlavně projekty, které lidem více dají řeknou, než-li jen chvilku podívané a zábavy.

Sídlím v okrese Děčín a vlastním menší produkci, se kterou už nějakou dobu připravujeme tento projekt, kde hledáme muže okolo věku 50 let a více, který by měl vypadat charismaticky, mít hlavně hustější (klidně našedivělé a hnědé) vlasy, popřípadě i knír. Dobré také bude, když herec sám bude přátelský, rodinný a vtipkující typ. V nejlepším vypadat takto: http://orig00.deviantart.net/4046/f/2013/098/8/3/sully_20_years_ago_by_vampiregirl2679-d60yvuv.jpg (Odkaz). Ano, jedná se o jednu z hlavních rolí. Na zkušenosti, jak současné, tak i z minulosti nekoukáme, ale rozhodně znalost Anglického jazyka by neuškodila.

Předem také píši, že cena za roli nemusí nejspíše být z finanční strany, jelikož poslední dobou můj rozpočet tak trochu klesá, ale to neznamená, že se nedohodneme o jiné ceně.

To je asi tak vše, co si zde mohu dovolit napsat. Už samotný "odkaz" napoví dost, oč se přesněji jedná. Děkuji Vám za Váš čas a věřím, že se dohodneme. Děkuji!

MAILY:
bvaon1@seznam.cz
CargaPlayers@gmail.com

TEL. ČÍSLO: 702967939

HLEDÁME HERCE DO JEDNÉ Z HLAVNÍCH ROLÍ! (PRODUKČNÍ TÝM)

Zavřít Zavřít
Prodávající
Michal Navrátil
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!